EFSİAD

Refsan Kütahya Ziyaretimiz Başarıyla Tamamlandı

23-25 Şubat tarihlerinde Efsiad üyemiz Refsan’ın Misafiri olduk.

Üyelerimiz arasındaki sosyal ilişkinin geliştirilmesi ve üyelerimiz arasındaki teknik bilginin paylaşımını sağlamak, daha çok tanımak/tanınmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Kütahya gezimizi Sistem Teknik, Acar Teknoloji, Mega Refrakter, Akm Metalurji, Jumo Türkiye, Encotherm, Termo Isı Sistemleri, İndemak firmalarımızdan  15 kişi ile gerçekleştirdik. Kütahya ziyaretimiz 23 Şubat 2018 Cuma günü termal otelimize girişlerimiz ile başlamış oldu.

24 Şubat Cumartesi günü sabah kahvaltısında Refsan Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Karaaslan ve saygı değer eşi Aynur hanım da bizlere eşlik ederek Kütahya gezi programımıza ev sahibi olarak katıldılar. Sabah kahvaltısında ailelerimizle birlikte aynı masada buluşma ve tanışmanın ardından ilk olarak Refsan fabrikasına geçildi.

Fabrika girişinde bulunan showroom da bizi Refsan ekibi karşıladı. Gökhan beyin Refsan’ın tarihi ve bugününü ifade eden hoş geldiniz konuşmasının ardından Efsiad adına Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Özdeşlik bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Gökhan beyin mihmandarlığında eşlerin de katılımıyla önce showroom gezildi. Showroom gezisi ardından eşler ayrı bir programa dahil olarak Güral Müzesi ve Güral Mağazası gezisine katıldılar. Fabrikada kalan dernek üyelerimiz ise hammadde girişinden, elektrik aksamı, izolasyon ve boyama ünitelerine kadar birçok alanı gezme fırsatı buldular.

Tesis gezisinin ardından Güral Müzesine gidilerek eşlerle buluşulup öğlen yemeği yemek üzere Tarihi Germiyan Sokağına gidildi. Önce tarihi Hanedan Konağında Refsan’ın ev sahipliğinde yöresel bir öğlen yemeği yenildi. Yemeğin ardından Tarihi Germiyan Sokağında Unesco tarafından “yaşayan insan hazinesi” ödülü almış Merhum Sıtkı Olçar Müzesi ve ardından yine Unesco tarafından “yaşayan insan hazinesi” almış Mehmet Gürsoy Müzesi gezildi. Aynı zamanda Mehmet Gürsoy ile sohbet imkanı yakalandı.

Germiyan Sokağı gezisinin ardından tarihi Küyahya Kalesi gezildi. Kütahya Kalesinde 360 derece dönen Döner Gazinoda Kütahya’yı en güzel seyir terasından izlenme imkanı bulduk. Kale gezisinin ardından otele geçilerek 2 saat dinlenmenin ardından üyelerimizle birlikte termal hamamda hamam keyfi yapıldı. 25 Şubat Pazar sabahı ise kahvaltının ardından Kütahya seyahatimiz sona erdi. Bizlere hem tesislerini açan hem de Kütahya’yı bizlere tanıtan yönetim kurulu üyemiz Gökhan Karaaslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Refsan hakkında: Refsan firması, seramik, cam füzyon, arabalı fırınlar, tünel fırınlar, kalıp ısıtma fırınları, ısıl işlem fırınları, tavlama ve sinter fırınları imalatının yanında seramik atölyeleri ile seramik sanatçılarının ihtiyacı olan birçok sarf malzemesinin de tedariğini gerçekleştiriyor. Bu anlamda hem anaokullarına ve üniversitelere hem de sanayicilere hizmet veriyor. Birlikte Daha GÜÇLÜYÜZ!

  • 22/03/2018

Bizden Haberler

TÜM LİSTE