EFSİAD

Atamızı Ziyaret Ettik

18 Temmuz Çarşamba günü Ankara’da bulunan iki fabrika ve Anıtkabir ziyaretini kapsayan bir günlük Ankara gezi si düzenledik.  Planlandığı üzere gezimiz saat 10:00’da Efsiad Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Özdeşlik öncülüğünde yönetim kurulu üyelerimiz ve diğer misafirlerimizle birlikte Anıtkabir’de başladı. Yaklaşık 20 kişinin katıldığı tören, resmi üniformalı askerlerimizin Efsiad heyetini selamlamasıyla başladı. Efsiad çelengi tören kıtası eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  mozolesine yerleştirildi ve ardından saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu esnasında üyelerimizin heyecanı gözlerden kaçmadı. Çelenk töreninin ardından Efsiad heyeti şeref defterine mesaj yazmak üzere şeref defteri bölümüne geçti.

Şeref defterinin imzalanmasının ardından panoramik savaş müzesi ziyaret edildi. Özellikle Efsiad heyeti için görevlendirilmiş askerimizin cepheleri anlatırken tiyatral anlatımı dinleyenlerin tüylerini diken diken etti.  

Ankara’daki ikinci durağımız Atm Atılım Teknik fabrikası oldu. Çeşitli sektörlere endüstriyel fırın ve döküm makine ve techizatları imal eden üyemiz aynı zamanda MKE’ye çeşitli ürünler imal etmektedir.  Firma yönetim kurulu başkanı Sayın Salih Özata ve Murat Tunç tarafından karşılanan heyetimize toplantı salonunda önce kısa bir tanıtım videosu izletildi. Ardından firma temsilcisi Murat Tunç tarafından  imal edilen ve üretim aşamasındaki makinelerin tanıtımı yapıldı.

Ankara’daki son durağımız Elimko firması oldu. Birçok sektöre elektronik kontrol sistemleri  üreten firmanın yönetim kurulu başkanı Sayın Malik Arival ve firma temsilcileri tarafından kapıda karşılanan heyetimize tanışmalar sonrasında  toplantı salonunda tanıtım videosu izletildi. Ardından Elimko üretim hatlarının tamamı Sayın Malik Arival tarafından tanıtıldı. Özellikle Ar-Ge ve Kalibrasyon  Laboratuvarındaki çalışmalar ziyaretçi üyelerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.  Elimko ziyaretimiz saat 17:00 sularında tamamlanarak gezi programımız da tamamlanmış oldu. Birlikte Daha Güçlüyüz.

  • 31/07/2018
  • galeri
  • galeri

Bizden Haberler

TÜM LİSTE