EFSİAD

Endüstriyel Fırın Sektörü Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

2016 yılından buyana endüstriyel fırın sanayicilerini bir araya getiren ve etkili çalışmalar yapan Efsiad, uzun zamandır planlanan  çalıştayını 23 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdi. Efsiad’ın düzenlemiş olduğu  sektör çalıştayı Endüstriyel Fırın Sektörünün sorunları, çözüm önerileri ve gelecek vizyonunun belirlenmesi açısından çok faydalı geçti.

İstanbul  Ataşehir’de bulunan Marriot Otel’de gerçekleşen çalıştaya 70 sanayici katıldı. Çalıştayın daha kapsayıcı olması açısından derneğe üye olsun ya da olmasın birçok sanayici davet edildi. Özellikle müşteri pozisyonundaki firmaların katılımı çalıştaya daha da  değer kazandırdı.

23 Şubat cumartesi günü sabah 09:30 da başlayan çalıştayın açılış konuşmasını Efsiad Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet ÖZDEŞLİK gerçekleştirdi. Ardından çalıştay programı danışmanlık firması Onda Danışmanlık’a teslim edildi.

Mehmet Acar yönetimindeki danışmanlık firması ilk etapta güncel durumumuz ve ihracat rakamları, ithalat rakamları ve ilk 5’te bulunan ülkelerin durumunu ortaya koydu. Diğer taraftan Önder Mühendislik’ten Arda Ülgen’in çalıştaydan önce yoğun emek harcayarak ortaya çıkardığı sektör raporu büyük beğeni topladı. 

Yuvarlak masalarda ve  her masada makine imalatçıları olmak koşulu ile oluşturulan gruplara çeşitli can alıcı sorular sorularak ve ardından maslardan kabul gören yanıtların sunumu yapılarak devam edilen toplantı saat 1630 sularında sona erdi.  Ardından Hanzade Acar’ın empatik ve motive edici çeşitli hikayelerden oluşan sunumu gerçekleşti. Hanzade Acar’ın gerçek hikayeleri büyük beğeni topladı. Son oturumda ise Urge projeleri ile ilgili olarak urge uzmanı Cengiz Özcan bir sunum gerçekleşti. Cengiz Özcan’ın sunumunun ardından yaklaşık 1 saat ara verilerek eşlerin de dahil olacağı gala yemeğine geçildi.

Gala Yemeği Sponsorları Akm Metalurji ve Elimko’ya Teşekkürler

Marriot Otel balo salonunda gerçekleşen gala yemeğine 65 kişi katıldı. Yemek öncesi gala sponsorlarımız AKM Metalurji ve Elimko firmalarına plaketleri Efsiad Başkan Yardımcısı Cihan Acaroğlu tarafından takdim edildi. Elimko adına Satış Pazarlama Müdürü Kamil Gürsel, AKM Metalurji adına ise AKM Genel Müdürü Demet Erten teşekkür plaketlerini teslim aldılar. Her iki firma temsilcisi de üreten Türkiye’den yana olduklarını ve üretim büyüdükçe sektörün her kademesinin büyüdüğünü ve dernekleşen endüstriyel fırın sektörünün büyük ivme kazandığını ifade ettiler. 

Çalıştayın ardından gala yemeğine katılan Efsiad üyeleri ve diğer misafirler, mühendislerden oluşan müzik grubunun nefis şarkıları eşliğinde günün yorgunluğu attılar. 

  • 06/03/2019
  • galeri

Bizden Haberler

TÜM LİSTE